28 Eylül 2012 Cuma

Mondi mobilya ürünleri


Mondi, mobilya ve ev tekstili ürünlerinde dekorasyon ile estetiği birleştirerek tüketiciye
uygun modeller sunarak alanında bir numara olma yolunda hızla ilerlemektedir. Ürünlerinde
kalite, uygun fiyat, sağlamlılık ve son teknoloji kullanarak alanında en iyi sektör olmaya
çalışıyor. Yurtdışında da birçok ülkede ürünlerini pazarlayan Mondi mobilya, ihracat oranını
hızla artırıyor.

Mondi mobilya özellikle ev dekorasyonunda daha çok etkili olan oturma gruplarında zengin
çeşit, desen ve model sunmaktadır. Mondi oturma grupları altında kanepeler, koltuk
takımları, maxsi takımlar, delüx takımlar, köşe takımları ve tv koltukları ürünlerini sunuyor.
Hepsi birbiriden güzel olan modellerini görmenizi tavsiye ederiz. Her ürün kategorisinde
onlarca ürün vardır. Kendinize uygun ürün bulmanız hiçte zor olmayacaktır.

Mondi oturma gruplarında yeni ve kampanyalı ürünlerde bulunuyor. Her sezon yenilenen
ürün kategorisinde yeni evlenecek ve evini yenileyeceklere Mondi mobilya kampanyalı
ürünler sunuyor. Ayrıca mutfak masa-sandalye modelleri ile otel serisi yatak ve otel oturma
gruplarıyla da hizmet vermektedir. Bütün bu ürünleri yakından görüp zengin çeşit ve kaliteyi
öğrenmek isterseniz Mondi bayilerine bekliyoruz.

14 Eylül 2012 Cuma

Mondi Kristal Kanepe

Mondi kristal kanepe piyasaya ilk sürüldüğünden beri dikkatleri üzerine toplayan muazzam ürünlerin arasında geliyor.Düşünmeden karar verebileceğiniz bu ürün en yakın mondi mağazalarında uygun ödeme seçenekleriyle sizleri bekliyor.Mondi sizin için çalışıyor









13 Eylül 2012 Perşembe

Mor Ev Dekorasyonu

renginin kullanıldığı konut dekorasyonu. Herkesin kullanabileceği 1 renk tonu değil doğal ki. ihtişamlı duruşu, kendine hayran bırakan görünümü ıle bayanların bu dizi en fazla tercih ettikleri renk tonları arasında bulunuyor. Dikkat etmişsinizdir herhalde; kırmızı, mor, mavi gibi renk tonlarının yer aldığı evler daha uygar. Daha yalın renklerin tercih edildiği çağdaş konutları de unutmayalım. Sadece karşıma çıkan numunelerden yola çıkarak bu kanıya vardım. Mor kullanarak ılla ki 1 uygar konut dekorasyonuna ımza atmanıza gerek yok, klasik konutlarda de yer verilen 1 ton.

Mondi Flora Kanepe

Mondi flora kanepe eşsiz dokusu estetik şekli inanılmaz rahatlığıyla sizin ve sevdiklerinizin birlikte mutlu ve rahat vakit geçirmesi için inanılmaz fırsat.Böyle bi ürüne sahip olmak çok da zor değil.Hemen bir Mondi mağazasına gelin bu son fırsatlardan mahrum kalmayın.Mondi sizin için en iyisi.










12 Eylül 2012 Çarşamba

Rustik Mobilya Dekorasyonu

Rustik mobilyalar ahşap ve ahşapla ilgili ürünlerden yapılan mobilya anlamındadır. Köy ve kır yaşamındaki mobilya ve ürünleri örnek alınan mobilyalar daha çok meşe türü ağaçlardan yapılmaktadır. Rustik mobilyalar daha çok sade, gösterişsiz ve sadece kullanım odaklı yapılmaktadır. Mobilyaların dezavantajlı tarafı ise koyu ve ağırolmasıdır. Rustik mobilyaların diğer bir özelliği ise çok doğal olmasıdır. Buna ek olarak, aynı zamanda ağır ve katı yapısı nedeniyle dengeli ve dayanıklılığı ile ön plana çıkar.

MİMOZA KANEPE

MİMOZA KANEPE GRUBU TEKLİ, İKİLİ VE ÜÇLÜ OLARAK ÜRETİLİP DERİ VE KUMAŞ RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR. . KANEPE TAKIMININ AYAKLARI AHŞAP OLUP İSTENİLEN RENKTE CİLA UYGULANMAKTADIR.





Mondi mobilya

Mondi mobilya ürünleri 18 yılı aşkın bir süredir mobilya sektöründe faaliyet gösteren Mondi mobilya, özel ve şık ürün tasarımlarıyla ön plana çıkmış, buna bağlı olarak 2006 yılında yapılan büyük bir değişim ile Boydak Holding bünyesine katılmıştır.

Bu ortaklık çeşitli yatırım olanakları yaratarak, araştırma geliştirme faaliyetlerine önem verilmesine ve buna paralel olarak çağın gereklerine en uygun özel ve şık tasarımların ortaya çıkmasına neden olmuştur. 2006 yılından bu yana yedi kat büyüme gösteren Mondi mobilya, müşteri memnuniyeti ve üretimde ergonomi ve kullanışlılığı odaklayan bir hizmet anlayışı ile ürün portföyü ile birlikte kalitesini günün şartlarına göre sürekli yükselterek sektörün itici firmalarından biri olmuştur. Kalite ve tasarımın, hijyenin ve ergonominin en yeni ve en iyi örneklerinden Mondi mobilya yatak odası takımları, kendi üretim tesislerinde son teknolojiden faydalanılarak üretilmektedir.

Dünyanın birçok ülkesine de ihraç edilmekte olan Mondi yatak odası ürünleri, dünya standartlarına uygun çağdaş tasarım örnekleri olarak üretilmektedir. Geniş ürün yelpazesinin örneklerinden biri olan Mondi tv ünitesi fonksiyonelliği ön planda tutan özel tasarımlarıyla tüm dünyaya satılmaktadır. Mondi tv ünitesi, firmanın geniş ürün yelpazesinde yer alan, tasarımlarının en üst aşamasının örneklerinden biridir. Tüm mobilya sektörünün, dekorasyon modası ve yeni trendlerinin ortaya çıkmasında öncü bir rol üstlenen, özel tasarım çalışmaları ile faaliyet gösteren firmamız, uzun yıllara dayanan tecrübelerinin çağın gereklerine uygun yeni tasarımlara yansıtılması sonucu ortaya çıkan, tüm dünyaya ihraç edilen ve dünya standartlarında ürün çeşitleridir.   Mondi yatak odası takımları   Mondi tv ünitesi modelleri

Mondi mobilya yatak odası takımları



Mondi mobilya tv ünitesi modelleri







11 Eylül 2012 Salı

Mondi Marina Üçlü Kanepe

Mondi marina üçlü kanepe ile daha önceleri kendinizi hiç böylesine rahat hissetmediğinizi anlayacaksınız.Konforda son nokta teknoloji ve tasarımla üretilen bu ürün sadece müşterilerin memnuniyeti için piyasaya sürülmüştür.Hemen bir Mondi mağazasına uğrayın inanılmaz fırsatları kaçırmayın.








10 Eylül 2012 Pazartesi

Mondi Smart genç Odası

Mondi’ Mobiyanın en genç ürünlerinden biri olan Mondi Smart genç odası takımı genç odası takımı almayı düşünmek isteyenler için gerekese kalitesi gereksede konforu açısından fiyatı ile birlikte tamamiyle sizin için hazarlanmış.